Dalsgaard Biler A/S

CUPRA annoncerer den nye CUPRA Terramar

Ventetiden er næsten ovre. Nedtællingen ved den opsigtsvækkende installation, CUPRA Cube, på Barcelonas strand markerer starten på den 37. udgave af America's Cup - den mest prestigefyldte og berømte kapsejlads i sejlsportens verden. I dag præsenteres den nye CUPRA Terramar, kapsejladsens officielle bil, forud for sin verdenspremiere den 3. september.

I de kommende dage vil timeren på CUPRA Cube afsløre flere detaljer om mærkets nyeste model, CUPRA Terramar. Den vil også give aktuel information om konkurrencer, resultater og stillinger i America's Cup, så fans altid kan følge med.

Om CUPRA Terramar
Den nye SUV er en hyldest til Terramar-banen i Sitges, hvor CUPRA først blev lanceret, og symboliserer en ny æra med respekt for den store racing-arv. Terramar-banen er nemlig den ældste, eksisterende ovale racerbane i verden.

CUPRA Terramar kombinerer den næste generation af plug-in hybridteknologi med et særligt nyt og kraftfuldt designsprog. Samtidig byder den på øget digitalisering og en uovertruffen køreoplevelse, som fanger bilentusiasterne.

Verdenspremieren på CUPRA Terramar er en stort opsat og opsigtsvækkende begivenhed, der afholdes i forbindelse med CUPRAs sponsorat og partnerskab med America's Cup.

Eventet vil blive livestreamet den 3. september kl. 12:15 på YouTube:
https://youtube.com/live/044s9WOkMyM?feature=share